جدیدترین اخبار :
  • افزایش سرمایه‌گذاری و زیرساخت‌های کلان در چابهار؛ از گردشگری دریایی تا منطقه آزاد مشترک با پاکستان
  • منطقه‌ آزاد چابهار در مسیر تبدیل به قطب صنعتی و تجاری
  • دستور پزشکیان؛ وزارت اقتصاد مأمور ساماندهی مدیریت مرزها شد
  • نشست شورای آموزش و پرورش منطقه آزاد چابهار برگزار شد
  • تحولات دوره جدید مدیریت مناطق آزاد نویدبخش مسیر تازه توسعه اقتصادی کشور است
با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد؛

نخستین جلسه پایش طرح های سرمایه گذاری در چابهار

اقتصادی | تاریخ خبر : 2/02/19 | تعداد بازید :1497
نخستین جلسه پایش طرح های سرمایه گذاری بخش خصوصی در این منطقه با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار، هدف از برگزاری این جلسه که با حضور امیر مقدم، رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد، کنترل و پایش روند اجرایی طرح‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و بررسی آسیب‌ها و مشکلات آن‌ها بود.

در این جلسه نمایندگان شرکت‌های سدس، کیمیا تجارت، اقلیم پهلوان و مهندس کهرازهی، سرمایه گذار پروژه F2، گزارش آخرین وضعیت پروژه‌های مربوطه را ارائه کردند.

در ادامه، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار نیز پس از تکمیل گزارش‌ها، دستورات لازم به‌منظور پیگیری و‌ حل مشکلات پروژه‌های سرمایه‌گذاری را صادر کرد و خواستار تسریع در روند اجرای طرح‌ها باهدف کمک به رشد و توسعه اقتصادی منطقه شد.

گفتنی است، این جلسه، صبح امروز 19 اردیبهشت‌ماه 1402 با حضور امیر مقدم، رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار، ... بیرانوندی عضو هیات مدیره، عبدالحکیم آصفی معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد چابهار و تعدادی از مدیران این سازمان و نمایندگان سرمایه‌گذاران برگزار شد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل